Menu

Hoe te downloaden GTA V te krijgen

Daar rijden meer auto's op de wegen, op het voetpad lopen meer voetgangers (dus meer doelwitten! ) rond, plus in de wildernis zijn er langer dieren te ontmoeten om op te jagen. Het eerste wat je maar zult merken met de upgrade, zijn de graphics, dit er flink voor vooruit zijn gegaan.

Dit jaar beschikken over wij (en u waarschijnlijk ook) beslist hele berg games op de PlayStation 4 en Xbox One voorbij horen komen. Daarom zullen het op het eerste gezicht mogelijk niet opvallen hoedanig Grand Theft Auto V er voor vooruit gegaan is ten opzichte betreffende het origineel. Juist als je jij game op jij PS3 of Xbox 360 opstart zie je de verbeteringen echt goed, indien de scherpere gezichten en prachtig glimmende auto's.

Het gaat natuurlijk nog altijd om een opgepoetste versie van een old-gen game, dezelfde zijn er sommige ruwe randjes voor grafisch vlak. Wanneer kun je momenteel verder kijken, echter zijn sommige gebouwen wel erg vaag en blokkerig als je er nog ver vandaan word. Pas als je dichtbij komt herken je vanzelf de textures erop zich laten zien.

Dit is dus geen game-brekend opgave, maar omdat ieder in een straal van 50 meter zo scherp en kleurrijk is, valt een wazig flatgebouw ineens extra goed op. Er is een optie om dit bewuste, wazige effect uit bij zetten, maar daarginds doelen we daar niet op. De draw distance is te zien namelijk uitgebreid, echter dat levert soms vergezichten op betreffende lage textures.

Jij game ziet daar dus bijna steeds prachtig uit, toch als je vervolgens ineens de textures op een grote toren ziet zich laten zien als je in uw buurt komt, kenmerk je dit extra goed.

Maar die versie van GTA V is veel meer dan een grafische oppoetsbeurt, kijk bijvoorbeeld maar naar jij first person mode. Met een teveel zorgen op de knop wissel je van het derde- naar het eerstepersoonsperspectief, en dat is voor een GTA-game een bizarre en unieke ervaring.

Ineens loop je echt voordat de straten betreffende de grote stad, en kijk je de inwoners recht in de ogen. Rockstar heeft erg wat moeite gedaan om deze first-person modus volwaardige te maken, zodat u onder meer kunt inzoomen met jij geweer, en met een nieuw coversysteem ook vanuit first-person dekking kunt zagen.

Toch merkten we dat we op hectische momenten spoedig terug wisselden bijvoorbeeld het overzichtelijke derde persoonsperspectief. Het is pure gewenning. Dat neemt niet weg deze het een leuke toevoeging is, deze je een verschillende kijk op u game geeft, plus fans van shooters wellicht enthousiaster scheppen voor de competitieve multiplayer. Over multiplayer gesproken...

GTA Online is ook terug, en heeft voordat het moment met schrijven nog behalve serverproblemen. Het is natuurlijk even wachten of de game ook nu wanneer soepel loopt indien er duizenden gamers tegelijk willen verbinden, maar het herkent er naar eruit dat Rockstar niet dezelfde fout verbeteren als bij de originele lancering met Grand Theft Wagen Online.

Een volledig nieuwe karakter-creation menu zorgt er tevens voor dat je helemaal je eigen poppetje kunt maken in GTA Op internet. In het origineel kon je slechts je voorouders accepteren, waar vervolgens dezelfde poppetje uit kwam rollen. Dat is hier wederom van de partij, toch laat je later ook tal betreffende opties naar bijzonder smaak aanpassen, als de vorm van de neus, kin en welke baard plus kapsel je hebt.

Een flink pluspunt van Grand Theft Auto Online is het feit dat je nu van maximaal dertig partner (en twee spectators) aan de slag kunt gaan in een free roamsessie. Met zo'n omvangrijke wereld was het soms wel nogal rustig in jij origineel, en maar door het aantal spelers flink op te schroeven, vul je dit leegte snel met andere psychopaten dat je dolgraag neer willen knallen en vervolgens hun duim naar de camera opsteken.

Als je jij originele GTA V gespeeld hebt, is die echter helemaal gratis nodig. Met een druk op u knop (en u Rockstar Social Club account) haal u jouw GTA Online personage namelijk zoals de volgende generatie. Zelfs als u van een Xbox 360 naar een PlayStation 4 gaan, is dit geen probleem. Enorm handig als je al een personage geleveld hebt, en u niet helemaal verschillend wilt beginnen.

Voordat deze veteranen heeft Rockstar ook nog een aantal extra functies toegevoegd, dit alleen de spelers krijgen die het origineel op de Xbox 360 plus PlayStation 3 gespeeld hebben. Zo bestaan er exclusieve wapens en voertuigen, plus kun je een moordzaak oplossen van Michael door een spoor van tips te volgen.

Of dit genoeg is om de slot opnieuw aan te schaffen, is lastig te zeggen. U gaat hier namelijk nog steeds vanwege dezelfde game, die alleen wel voor alle vlakken eenvoudiger is geworden. We verbaasden ons van hoe snel wij weer opgeslokt werden door het verhaal, en hoe vermakelijk jij is om de game nogmaals te spelen.

Waar wij wel van balen, zijn de laadtijden. Toen we het origineel opstartten, gingen we altijd even drinken pakken en een broodje smeren, omdat het zo lang duurde aan de game geladen was. Wij hoopten dat de next-gen versie van GTA V dit opgelost zullen hebben, maar het duurt nog continu behoorlijk lang door te beginnen met spelen. Jammer, toch gelukkig hoef jij per speelsessie toch één keer bij laden aan jij begin. GTA 5 Downloaden

Als je GTA V overgeslagen hebt op jij Xbox 360 plus PlayStation 3, dan heb je nu heus geen excuus langer om deze legendarische titel te missen, en als u nog steeds betreffende vrienden losgaat in Grand Theft Auto Online, dan karaf je ook overwegen om deze beste editie aan te schaffen.

Het is te zien nog even afwachten hoe soepel jij lancering van GTA Online is, toch voor de rest heeft Rockstar voordat zo'n beetje alle vlakken een betere versie van Grand Theft Auto 5 gemaakt, en die is in 2014 nog steeds beter dan bijna allemaal andere games die nu op u markt zijn.

Gebruikersbeoordelingen: 9/10

Systeemvereisten Grand Theft Auto V

Minimum: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 GHz / AMD Phenom X4 9850 2.5 GHz 4 GB RAM graphic card 1 GB GeForce 9800 GT / Radeon HD 4870 or better 72 GB HDD Windows 7(SP1)/8/8.1 64-bit

Recommended: Intel Core i5-3470 3.2 GHz / AMD FX-8350 4.0 GHz 8 GB RAM graphic card 2 GB GeForce GTX 660 / Radeon HD 7870 or better 72 GB HDD Windows 7(SP1)/8/8.1 64-bit

Go Back

Comment

Blog Search

Blog Archive

Comments

There are currently no blog comments.